tiistai 7. toukokuuta 2013

Lätkää ja odottelua

MTV3:n Katsomoon on nyt hankittu katseluoikeus kaikkiin MM-lätkäpeleihin hintaan 25€. Tänään ajattelin aloittaa katsomisen Venäjä-USA pelillä, jota ei muuten olisi television puolelta nähnyt ollenkaan. Tokihan pelin joutuu katsomaan netin kautta pienemmältä tietokoneen näytöltä (muistaakseni katsomon ohjelmia ei jostakin syystä voi katsoa netillisen Smart-TV:n kautta, tokihan sitäkin täytyy testata). Ei tämä täydellinen ratkaisu ole, mutta parempi kuin ei mitään.

Muilta osin aika menee odotellessa ja öllötellessä. NP-ultraan on vielä pari viikkoa aikaa, ja siihen asti pyrin pitämään raskauden vielä salassa. Olen kuitenkin huomannut - voi olla että hieman herkemmin siihen toki kiinnitän huomiota - että siellä täällä on joku tuijotellut mahan seutuani tutkivasti. Antaa katsella. Pitäisivät utelointinsa vielä hetken aikaa omana tietonaan, niin kaikki on hyvin.

Helatorstain ja vapaan perjantain kunniaksi lähdemme Varkauteen pitkästä aikaa viikonloppuna tervehtimaan Matin perhettä. Tarkoitus on toki siellä kertoa tuleville isovanhemmille, isoisovanhemmille sekä tädeille ja sedille uutiset. Isovanhemmille tämä on ensimmäinen vastaava uutinen lajiaan, joten eiköhän siellä ilahduta uutisista oikein todella. Yövymme Varkauden kylpylähotelli Kuntorannassa, joten perjantain voimme aloittaa kuntoilemalla ja uimalla yhdistettynä hyvään hotellin aamupalaan, mikä sopii minulle paremmin kuin hyvin.

Nälkähän minulla on nimittäin koko ajan. Esimerkiksi tänään söin seitsemältä aamupalaksi ruispalan puolikkaat kinkulla, omenan ja viiliä. Kymmeneltä huomasin, että minulla on jo kiljuva nälkä, joten söin vielä "ylimääräiset" ruispalan puolikkaat ja join pikkuisen "jogurttiterveysjuoman". Lounaaksi vetäisin Kokkikartanon täyteläisen lohikeiton, joka oli ihan kelpoinen eines. Iltapäivällä oli jo taas nälkä, ja vetäisin kaksi karjalapiirakkaan ja viiliä. Ja nyt on jo taas hirveä nälkä, ollut jo hetken, mutta Matti tulee töistä vasta seitsemältä. Ryntään aivan juuri laittamaan meille herkkupastaa kanasta, pekonista ja paprikasta, kunhan saan tämän kirjoituksen valmiiksi.

Ja siihen ajatukseen oikeastaan tajunnan virta päättyi. En pysty ajattelemaan enää mitään muuta, kuin sitä herkkupastaa, joten tähän on nyt tällä kertaa hyvä päättää. Arrivederci!

post signature

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!