lauantai 13. huhtikuuta 2013

Uneventful

Päivät soljuu eteenpäin ilman sen kummempia tapahtumia. Iltaisin jaksaa ihmetyttää barbababamaiseksi muotoutuva keskivartalo, kun turvotus iskee kehiin. Silloin voin seisoskella peilin edessä ja ihastella millaiselta "oikea" raskausmaha sitten tuleekaan näyttämään. Oireiden osalta pääsen edelleen helpolla - eron entiseen huomaa vain huomattavasti tihentyneestä vessassajuoksu rytmistä (eilen uimahallissa jouduin käymään 3 kertaa!) ja tuosta turvotuksesta. Maanantaina saamme joka tapauksessa lisää tietoa, kun vairhaisultran aika koittaa. Toivottavasti saamme sieltä varmistusta, että kaikki etenee niin kuin pitääkin.

Joustavat leveät farkut
www.esprit.fi
Jos ultrassa on kaikki hyvin, käymme ostamassa jotakin pientä vauvallemme. Hankintoja en ole edelleenkään tehnyt, muuta kuin varautumalla jo hyvissä ajoin tulevaan vatsan kasvuun. En halua joutua hätäisesti vaatekauppaan housujen puristamisen tai nappien irtoamisen vuoksi, vaan tilasin parista nettikaupasta jo hieman äitiysvaatteita. Espritin paketti tulikin, ja siinä on ainakin yhdet pitämisen arvoiset farkut. Toisen paketin pitäisi tulla ensi viikolla.

Äitiysvaatteiden kanssa en aio hätäillä; minulta löytyy kuitenkin kaapistani paljon vaatetta, joita voin varmasti käyttää ainakin johonkin asti. Toppeja ja mekkoja varsinkin. Pienillä täydennyksillä saisin varmasti ihan toimivia kokonaisuuksia ilman, että loputtomasti tarvitsisi käyttää rahaa lyhyen ajanjakson vaatetuksiin. Liikuntaan tarvitsee varmasti hankkia jotakin vaatetusta ja varsinkin tukevan ja vesiliikuntaan sopivan uimapuvun haluaisin mielelläni löytää.

Odotellaan kuitenkin ensin tuota maanantaita ennen kuin aletaan enemmän hötkyilemään.


post signature

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!